Algı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri tarafından kurum öğretmenlerine yönelik olarak Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.
Dr. İlhan Gürel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir restaurantta düzenlenen Öğretmenler Günü programına Algı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Zekeriya Kuyumcu, okul yöneticileri ile öğretmenler ve eşleri katıldı.


Modern bir binada tecrübeli eğitim kadrosuyla özel eğitim alanında kısa sürede adından sıkça söz ettiren kurumlardan biri haline gelen Algı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü programı oldukça samimi bir havada geçti.


Kurucu Müdür Zekeriya Kuyumcu, tüm öğretmenlere ve eşlerine günün anısına çiçek takdim ederken, öğretmenler gününü de kutladı.
Kendisinin de bir öğretmen olduğunu ve öğretmenlik görevinin ne derece önemli olduğunu çok iyi bildiğini anlatan Kuyumcu, Özel Öğretim Standartları Yönergesi'ne bire bir uygun olarak dizayn edilen Algı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde böyle bir kadro ile çalışıyor olmaktan dolayı da ayrıca gurur duyduğunu ifade etti.