FATİH BATTAR
Ali Sözüdoğru’nun sahibi olduğu ALS Alışveriş Merkezi (AVM)’nin ikinci şubesi dualarla açıldı.

Hürriyet Parkı yanında, Halk Otobüsleri Merkez Durağı karşısında Çorum halkının hizmetine giren ALS Alışveriş Merkezi’nin açılışına Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, eski Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Receo Gür, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve çok sayıda davetli katıldı.

‘KALİTEYİ UYGUN FİYATLA HALKIMIZA SUNUYORUZ’
Hizmet alanı ve zengin ürün yelpazesiyle Çorum’un en büyük alışveriş merkezlerinden olduklarını vurgulayan Sözüdoğru, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturduklarını söyledi.
“Sektörde Çorum’un 1 numarası olmaya talibiz” diyen Sözüdoğru, “Züccaciyeden hırdavata, bijuteriden kozmetiğe, oyukcaktan plastik ürünlere, elektronik eşyalardan elektrikli ev aletlerine, hediyelik eşyadan küçük el aletlerine, ev aksesuarlarından temizlik ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü tek çatı altında satışa sunuyoruz” dedi.

 ‘İNDİRİMLERİ KAÇIRMAYIN’ 
Açılış nedeniyle yüzlerce üründe cazip indirimler yaptıklarını belirten Sözüdoğru; “2500 metrekare hizmet alanına sahip 3 katlı mağazamızla sektörde Çorum’un en büyük alışveriş merkezlerinden biriyiz” dedi. 

‘35 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİ’
 ALS AVM olarak en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerle buluşturduklarını ifade eden Sözüdoğru, “İlk mağzamızı 1 yıl önce Osmancık Caddesi İkbal Kent Kavşağı yanı Alya Park Sitesi B Blok numara 273 adresinde açmıştık. Bugün de ikinci şubemizin açılışını gerçekleştirdik. İlk mağazamıza Çorum halkının yoğun ilgisinden dolayı ikinci şubemizi açmaya karar verdik. Züccaciyeden hırdavata, bijuteriden kozmetiğe, oyukcaktan plastik ürünlere, elektronik eşyalardan elektrikli ev aletlerine, hediyelik eşyadan küçük el aletlerine, ev aksesuarlarından temizlik ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü tek çatı altında satışa sunuyoruz. Yaklaşık 35 bin çeşit ürünümüz var. İğneden, ipliğe Çorum halkının aradığı her şey var mağazamızda. Bol çeşit, güleryüzlü hizmet ve açılışa özel fiyatlarımızla 2. şubemiz Çorumumuza hayırlı olsun. Ürün ve hizmetlerimizi yakından görmek isteyen herkesi Karakeçili Mahallesi Azap Ahmet Sokak No:1’de faaliyet gösteren ALS AVM’nin 2.şubesine bekliyoruz.” diye konuştu
Açılış duası ve kurdele kesiminin ardından Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri işyeri gezerek, işyeri hakkında Ali Sözüdoğru’dan bilgi aldı.

AÇILIŞ İZDİHAMI
ALS Alışveriş Merkezi’nin açılışında açılışa özel indirim ve fırsatı kaçırmak istemeyen Çorum halkı izdiham yarattı.
Açılışa özel bir çok üründe cazip fiyatı duyan vatandaşlar, mağaza içinde ve dışında uzun kuyruklar oluşturdu. (ADVERTORİAL)