Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Yalan ve iftiranın kol gezdiği, her şeyin mübah sayıldığı zor zamanlardan geçiyoruz” diyen Kemal Kurt,  “Başkanım neredesiniz sizin yönetiminizi özledik. Adil bir şekilde toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışı özledik. Esnafın sokağın nabzını tuttuğumuzda bunları görüyoruz. Aslında söyledikleri çok şey var ama bunları burada söylemek doğru olur mu bilmiyoruz. Biz Çorumumuz’a belediye başkanı seçeceğiz. Beka meselesi söyleminin bununla alakası nedir bir türlü anlayamadık diyorlar. Birde herkesin dikkatini çeken bir şeyden bahsediyorlar. Diyorlar ki Başkanım, eeklam panolarından başkan adaylarının resimlerini indirip Cumhurbaşkanının ve liderlerinin resimlerini asıyorlar. Neden adaylarının resimlerini koymaktan çekiniyorlar mı ki? diye de soruyorlar. Seçimler yaklaştıkça ziyaretlerde artıyor kaybedeceklerinin korkusu sarmış biz her şeyi görüyoruz son zamanlarda gelmeyen kalmadı 17 yıldır yönettikleri ülke ve güzel şehrimiz Çorum için bir taşı taş üzerine koymayanlar şimdi başkanlık elden gidiyor diye tüm bakanları peşi peşine şehrimize getiriyorlar” dedi.


“Sormazlar mı ne oldu da tüm kabine Çorumu ziyaret etmeye başladı?  Biz geliyoruz. korkuları o yüzden. Ve biz geldiğimizde yıllardır bu millete herkes aynı diye kendi aldatmacalarını yutturdukları, söylediklerinin hepsinin yalan olduğu ortaya çıkacağından, çalmadan, rüşvet almadan, dürüstçe nasıl çalışılır göstereceğimizi bildikleri için korkuyorlar” ifadelerini kullanan Kemal Kurt, “Biz bunların yalan ve iftiralarına cevap vermekten usandık. Yalan ağızlarına yuva yapmış. Tv ekranlarına çıkarak 80 milyonun gözüne baka, baka yalan söylemeyi tercih edenler. Unutmasınlar ki bu yalan ve iftiralarından dolayı haklarımızı helal etmiyoruz. Ey güzel memleketimin güzel insanları bizim ittifakımız ancak sizinledir. Size karşı hiçbir şer odağı yada bölücüler ile ittifak ve işbirliğimiz kesinlikle yoktur. Bizler gücümüzü sizden alıp hizmeti de yandaşlara, yolsuzlara değil yalnız size yaparız. Bizleri biz yapan temel değerlerimiz halka hizmet Hakka hizmettir. Esnaf terörist ilan edilmiş, kendilerinden olmayanlar terörist ilan edilmiş, kendilerini desteklemeyenler terörist yada vatan haini ilan edilmiş, söyledikleri yalanlara kendilerinin de inanmadığı, böl, kutuplaştır, ayrıştır mantığı ile yürütülen bir seçim ortamında bulunmanın hüznü içerisindeyiz. Biz bu ülkede yaşayan tüm vatandaşlarımızla özelde de Çorumlu hemşerilerimizin hepsi ile kardeşiz ve kardeş olmaya da devam edeceğiz. Bu bir yarış bu şehre yapılacak bir hizmet yarışıdır. Takdir milletimizindir. Kimi tercih ederse o en güzel şekilde hizmet aşkıyla bu şehir için çalışacaktır” şeklinde kaydetti.
 

Kurt, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Muhterem hemşerilerim Bakanlarını, Milletvekillerinin tümünü, her türlü imkan ve güç gösterilerini, ne yaparlarsa yapsınlar. Bizim bu şehre olan sevdamızı ve hizmet aşkımızı söndüremeyeceklerdir. Biz sizlerle bir ve bütünüz. Amacımız bu şehre en güzel şekilde şeffaf ve adil bir yönetimle hizmet etmektir. Onların tüm güç gösterilerine rağmen biz sizlere güveniyor ve inanıyoruz ve biliyoruz ki bizim hemşerilerimiz şehrimize en güzel hizmetleri getirecek olan Milli Görüş belediyeciliğini özledi. Özlemlerin ve hasretlerin sona ermesi için 1 Nisan sabahı Milli Görüşün efsaneler yazmış destan olmuş hizmetleri ile buluşmak ve görüşmek dileği ile bu seçimlerin şehrimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi