Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 15 adet daha hizmet aracı kiralanmasını gerçekleştirerek, araç filosunu güçlendirdi.
Çorum Şahin Otomotiv Citroen Bayii’nden kiralanarak teslim alınan araçlar ilçelere ve ilgili şubelere teslimi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi.

Müdürlük olarak çok geniş bir hizmet alanına sahip olduklarını söyleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, gıda denetimleri, bitkisel üretim ve bitki sağlığı, hayvansal üretim ve hayvan sağlığı, kırsal kalkınma hizmetleri, tarımsal altyapı ve arazi değerlendirmesi çalışma kollarında daha aktif şekilde hizmet verebilmek ve gidilecek yerlere daha etkin ulaşım sağlamak amacıyla araçların kiralandığını kaydetti.
Sarı, “Hedefimiz araç filomuzu güçlendirerek daha çok çiftçimize ulaşarak en hızlı biçimde çalışmalarımızı tamamlamaktır. İl ve İlçe Müdürlüklerimizle çiftçilerimize en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceğiz. Kiraladığımız araçların kazasız belasız kullanılmasını ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şahin Otomotiv Citroen Bayii Satış Yetkilisi Mert Görücü tarafından kurum yetkililerine teslim edilen Berlingo marka araçlar ise, yakıt tasarrufunun yanı sıra dayanıklılığı ile göze çarpıyor. 

Görücü, Türkiye genelinde 85 kamu kurum ve kuruluşlara araç kiraladıklarını kaydetti. Filo kiralamada kendilerini tercih ettikleri için kamu kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür eden Mert Görücü,  filo satın almak veya kiralamak, 2. el araç edinmek, sıfır araçları görmek ve araç kiralamak isteyenleri Çorum-Ankara yolu 1. kilometrede faaliyet gösteren Şahin Otomotiv’e beklediklerini sözlerine ekledi.     

Editör: Haber Merkezi