ENİSE AĞBAL ÜŞÜMÜŞ

Veren El Derneği Çorum Şubesi, Arakan'da kurduğu iftar sofrasının halkasını artırdı. Kadir Gecesi Çorum İftar Sofrası kurarak, Arakan'daki Müslüman kardeşlerimizle aynı sofrayı paylaşmanın bereketini Çorumlu hayırseverlerle buluşturuyor.

Veren El Derneği Çorum Şube Başkanı Mustafa Kahrıman 1 kişilik iftar bedelinin 15 TL olduğunu açıkladı.

Dünyanın en ağır zulümlerinden birisiyle karşı karşıya kalan Arakanlı kardeşlerimizin yanında yer alıp, onların dualarına ve sofralarına ortak olmak için bu fırsatı kaçırmamamız gerekir.

Bundan önceki organizasyonunda, Arakan'da 2 bin kişilik Çorum İftar Sofrası kurulmasına vesile olan Veren El Derneği Çorum Şubesi, bu hayır köprüsünü Kadir Gecesi için de inşa etmeye hazırlanıyor.

BU hayır kervanında yer alıp, Arakanlı kardeşlerimizin duasına mazhar olmak isteyen hayır sahipleri, Veren El Derneği Genel Merkezi'nin IBAN: TR68 0020 5000 0007 8908 5000 07nolu hesabına kişi başı 15 TL yatırıp, açıklama kısmına ise "Çorum, Arakan Kadir Gecesi iftarı" notunu yazdırması gerekiyor.

Dernek Başkanı Mustafa Kahrıman, bu hayırlı hizmetle birlikte Arakan'dan alınan dualarla bayrama ulaşmanın  bereketinden bahsettiği açıklamasında, Çorumlu hayır severleri bu iyilik ve dua fırsatını kaçırmamaya davet etti. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen hayır sahiplerinin 0506 848 59 22 nolu telefona müracaat edebileceği belirtildi.