RECEP MEBET
Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB)'ne bağlı bazı meslek odaları, Kurban Bayramı dolayısıyla bugün arefe duası programı düzenledi.
Çilingir, Sobacı ve Tenekeciler Odası, Kalaycılar, Hırdavatçılar ve Bakırcılar Odası, Oto Tamirciler Odası, Dikici ve Kunduracılar Odası, Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi, Leblebici ve Kuruyemişçiler ile Saraçlar Ocağı tarafından düzenlenen arefe dualarına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, ÇESOB Başkanı Recep Gür, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Belediye Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, bazı meslek odası başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı.


BİRLİK ve BERABERLİK MESAJLARI
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan arefe duası programlarında imam-hatipler tarafından dualar edildi.
Düzenlenen programlara katılan protokol mensupları, yaptıkları konuşmalarda Türkiye’yi hedef alan ekonomik ve siyasi saldırılara dikkat çekerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Milli ve manevi değerlerin önemine dikkat çeken konuşmacılar, Ahilik geleneklerini yaşatan Çorum esnafını tebrik ettiler.
Esnaf ve sanatkârların beklentilerinin de dile getirildiği buluşmalarda, ahirete irtihal eden meslek mensupları da unutulmadı.
Esnafın bayramının tebrik edildiği programlarda, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerinde bulunuldu.