Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli Parkı ve Bahçelerevler Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Aşgın'a, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ve teknik personel eşlik etti. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe'nin istek taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın talepler konusunda inceleme yapılması konusunda talimat verdi. Parkta bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli Parkı ve çevresinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bahçelievler ikinci kültür merkezine kavuşacak

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın park incelemesinden sonra Çorum Belediyesi Bahçelievler Kültür Merkezini de ziyaret etti. Kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceleyerek kültür merkezi yöneticilerinden bilgiler aldı. Aşgın, “Kültür Merkezlerimize Hanım kardeşlerimiz ve gençlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Kurslarımızda hemşehrilerimiz sıra bulmakta zorlanıyor. İnşallah Bahçelievler Mahallemize inşa ettiğimiz ikinci kültür merkezini kısa sürede hizmete açacağız. Daha fazla hemşehrimiz buralardan istifade etmiş olacak” dedi. 

Editör: Haber Merkezi