HARUN AKKAYA
AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın seçim çalışmaları kapsamında Çorum Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği’ni ziyaret etti. Futbol hakemlerinin aylık seminerini ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve Belediye Meclis Üyesi adaylarını Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Durmuş Buyruk ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Hakem Komitesi Başkanı Recai Kuzey ve kurul üyeleri ile il hakem ve gözlemcileri katıldılar.


Ziyaret sırasında konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Durmuş Buyruk dernek ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Buyruk geçmiş dönemlerde Çorum Belediyesi’nin Çorum hakemliğine büyük katkılar verdiğini belirterek Başkan seçilmesi halinde Halil İbrahim Aşgın’dan aynı desteği beklediklerini söyledi ve seçimlerde başarılar diledi.


AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın da futbolun en önemli unsurlarından birisi olan hakemliğin zor bir meslek olduğunu utbolun gelişmesi adına üstlendikleri önemli görevin her kez tarafından kabul edildiğini belirterek ‘Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız. Gençlerimize verdikleri bu önemden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.