FATİH BATTAR

‘Türkiye’nin yetkili servisi’ sloganıyla faaliyet gösteren Auto King Çorum Şubesi, Şahin Otomotiv bünyesinde hizmete girdi.

Otomobil, hafif ticari araç, minibüs ve kamyonetlerin onarımları, mekanik ve periyodik bakımları ile boya koruma, lastik satış ve servis hizmetleri veren Auto King, otomotiv sektöründe Çorum’da  yeni bir heyecan yaşattı.

Ankara Yolu 1. kilometre numara 164’te bulunan Şahin Otomotiv’de gerçekleştirilen açılışa Auto King İcra Kurulu Başkanı Ayhan Dayoğlu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Şahin Otomotiv Yetkilileri Serdar Görücü ve Hüseyin Kurt, esnaf oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Auto King İcra Kurulu Başkanı Ayhan Dayoğlu, ‘Türkiye’nin Yetkili Servisi’ sloganı ile çıktıkları yeni dönemde hızlı ama bir o kadar da sağlıklı bir büyüme atılımına girdiklerini belirterek, Auto King olarak yeni üyeler ile her geçen gün tüketicisine biraz daha yaklaştıklarını ve güçlendiklerini söyledi.

Auto King’in arkasına aldığı güçlü sermaye desteği, yetki ve sorumluluklar ile hızlı büyüme hamlesi başlattığını aktaran Dayoğlu, tamamen kurumsal ve profesyonel çalışanları ile geleceğin satış sonrasını bugünden şekillendirdiklerini kaydetti.

Müşteri memnuniyetine her zaman ön planda tuttuklarını dile getiren Dayoğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Her geçen yıl büyüyen Türkiye otomotiv pazarına bakıldığında, tamir, bakım ve onarım ihtiyacına olan talebin büyüdüğünü ve hızla şekil değiştirdiğini görüyoruz.  Sigorta ve Filo şirketleri servis seçiminde çok zorlanıyor. Bir tarafta müşteri memnuniyetini sağlamaya ve pozitif müşteri deneyimi yaratmaya çalışırken, diğer tarafta maliyeti daha elverişli hale getirebilmek için çalışıyor. İşte biz, Auto Kıng olarak tam olarak ihtiyacı karşılamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz.  Geçtiğimiz yıl sonunda uygulamaya koyduğumuz stratejik değişim projesi sonrasında, bu yolda bize eşlik etmek isteyen pek çok kıymetli servis yatırımcısı bizimle temasa geçti.  İşte o yatırımcılardan biri de Şahin Otomotiv oldu. Bu yıldan itibaren servislerimizi; Ekspres, Mini onarım, Hasar onarım ve mobil parça onarım servisleri olmak üzere üç ana kategoriye ayırıp yönetiyoruz.  Öte yandan müşteri memnuniyetini daha da arttıracak projelere de hız veriyoruz.  Zira müşterilerimizin beklentileri her gün biraz daha yükseliyor.  Müşterilerimiz, bir kahve zincirinde gördüğü uygulamayı bir hasar onarım servis zincirinde de görmek istiyor. Bundan dolayı, Auto Kıng Servis Merkezleri’nin standartlarını, arzu ettiğimiz seviyenin üzerine taşınması için ön çalışmalarımızı yaptık ve gelişim sürecini başlattık. Bu yıl içerisinde, öncelikle İstanbul’dan başlayarak, Ekspres mini onarım ve bakım servisi açma hedeflerimizi sırasıyla gerçekleştiriyoruz.  Özetlemem gerekirse,  Auto Kıng olarak hedefimiz; geniş servis ağımız ve dünyaca kabul görmüş tedarikçi ve iş ortaklarımızla birlikte başta tüketicilerimiz olmak üzere,  sigorta ve filo şirketlerine  yüksek kaliteli, güvenilir, elverişli fiyatlı hizmetler sunarak,  “Türkiye’nin Yetkili Servisi” sloganımızın altını doldurmaktır.”

Konuşmaların ardından Auto King Çorum Şubesi, kurdele kesimi ile hizmete girdi. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi