HURŞİT BOZKURT
Çorum Barosu ve DentaGross Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında indirim anlaşması yapıldı.

Baro Başkanı Avukat Kenan Yaşar ve DentaGross Başhekimi Dt. Burcu Cebeci Yıldızhan, tüm avukatların, eş ve çocuklarıyla birlikte baro personelini ve stajer avukatları da kapsayan indirim anlaşmasına birlikte imza attılar.

Baro Başkanı Kenan Yaşar, DentaGross Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Finans Direktörü Kutlay İşlek’in de katıldığı imza töreniyle ilgili açıklamasında, “Çorum Barosu olarak DentaGROSS Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile yapmış olduğumuz anlaşma ile Baromuza kayıtlı Avukatlar, Avukat Stajerleri, Baro Personelleri ile anne -  baba - eş - çocukları ile birinci derece yakınlarının muayene ve tetkikinden ücret alınmayacak olup, Türkiye Diş Hekimleri Birliği tarafından belirlenen tedavi işlemlerinden Sağlık Kuruluşu'nun güncel fiyat listesi üzerinden net %15 indirimli yararlanma ve öncelik hakkı temini sağlanmıştır.” dedi.

 Yaşar, meslektaşlarına, stajyerlerine ve baro personeline sağlıklı günler dilediği törende, DentaGROSS Çorum Sağlık Hizmetleri A.Ş. yetkililerine de teşekkür etti.