AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Çanakkale Zaferinin şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olduğunu ve tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez" gerçeğinin kabul ettirildiği bir destan olduğunu belirten Ceylan, mesajında şunları söyledi: “104 yıl önce Çanakkale’de ortaya konulan inanç ve mücadele ruhunun aynı kararlılık ve anlayışla bugün de devam ediyor. Ülkemizi bölmek ve işgal etmek isteyen güçlere karşı dün Çanakkale'de olduğu gibi bugün de aynı ruh ve inançla mücadele edilmektedir. Bunun en güzel örneğini kahraman milletimiz, 15 Temmuz gecesi ülkemizi işgal etmeye kalkışan FETÖ terör örgütüne karşı  verdiği mücadeleyle bir kez daha göstermiştir. Tanklara, uçaklara, makineli tüfeklere ve zırhlı araçlara karşı göğsünü siper eden bu aziz milletimiz ecdadına layık bir nesil olduğunu, bu vatanı hiç bir gücün bölemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya  göstermiştir. Aynı şekilde sınırlarımız ötesinde ülkemizin bekası ve sınırlarımızın güvenliği için PKK, PYD,YPG, DAEŞ, FETÖ gibi terör örgütlerine karşı yürütülen kararlı mücadelemizde devam etmektedir. Vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı korumak uğruna dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı inanç, ruh ve kararlılıkla mücadeleyi sürdüreceğiz. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle yad ederken, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” (Haber Merkezi) 

Editör: Haber Merkezi