EROL TAŞKAN

AK Parti Çorum eski Milletvekili, Başbakan Başdanışmanı Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Doç. Dr. Cahit Bağcı, Erhan Ölçer'i ziyaret etti. Eşi ile birlikte Ölçer'i evinde ziyaret eden Cahit Bağcı, Dodurga'daki bahçesinden topladığı gülleri ve kirazı Ölçer'e hediye etti.

Ziyaretin hikayesini anlatan Erhan Ölçer, Cahit Bağcı'yı kendisi için her zaman vefalı bir dost, vefalı bir ağabey olarak kabul ettiğini belirterek, "Kendisi beni mahcup etti. Sayın vekilimin sosyal medya hesabında paylaştığı bir kiraz fotoğrafına espri yapıp, "bize yok mu?" tarzında yazı yazmıştım. Ben bunu yazdığımı unutmuştum bile. Şaka ile de olsa bu yazımı ciddiye alıp, zahmet buyurması, bize değer vermesi vefanın sadece İstanbul'da bir semt adı olmadığını gösterdi." dedi.

Cahit Bağcı'nın milletvekilliği dönemi dahil, halen kendisini arayıp soruyor olmasının kendisine büyük bir moral ve mutluluk kaynağı olduğuna işaret eden Ölçer, Bağcı ile uzun uzun sohbet etti.

Ziyaretinin, gönül ziyareti olduğunu, Erhan Ölçer'le özel bir dostluklarının bulunduğunu dile getiren Bağcı, "Erhan kardeşimizin isteği bizim için kıymetli ve özeldir. O şaka yolu ile söylemiş olsa bile bizim için ciddidir ve önemlidir. Bizi hanesinde misafir ettiği için gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi