Bahçeşehir Koleji Çorum Kampüsü, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri “Başöğretmen”liğini kabul buyurdukları güne ithafen düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü büyük bir coşku ile kutladı.

Anitta Hotel Hattuşili Salon’da yapılan “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlamasına Bahçeşehir Koleji Çorum Kampüsü Anaokul-İlkokul-Ortaokul Müdürü Hakan Şahindoğan, Bahçeşehir Koleji Çorum Kampüsü Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Eczacı Özden Sak, Aile Birliği Üyeleri, öğretmenler ve eşlerinden oluşan kalabalık bir grup katıldı. 

Kutlama programında açış konuşması yapan Bahçeşehir Koleji Çorum Kampüsü Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu, programa katılanlara hoş geldiniz dileklerini sunmasının ardından Başöğretmen Mustafa Kemal Atatük’ün doğumunun 100. yılından sonra 1982 yılından itibaren “Öğretmenler Günü”nün resmi programlarla kutlanmaya başladığını belirterek öğretmenlik mesleğinin toplumsal yönden önemine değindi. Öğretmenlik mesleğinin sadece sınıfa girmekle bitmediği öğrencilerin hayatına yön verdiğini, sabır ve sonsuz sevgi gerektirdiğini belirtti. Programın gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Okul Aile Birliği Başkanı Eczacı Özden Sak’ın şahsında tüm Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği üyelerine , yine geceye katkı sağlayarak öğretmenlere küçük hediyeler sunan kurumlara tek tek  teşekkür etti.  Programın açış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Çorum Kampüsü Anaokul-İlkokul-Ortaokul Müdürü Hakan Şahindoğan, katılanların “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlayarak Okul Aile Birliği Başkanı Eczacı Özden Sak’ın şahsında tüm Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği üyelerine  teşekkür etti. 

Programda söz alan Bahçeşehir Koleji Çorum Kampüsü Okul Aile Birliği Başkanı Eczacı Özden Sak, programın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Okul Aile Birliği üyelerine, öğrencilerin yetişmesinde cansiperane çalışan öğretmenlere teşekkür ederek “Öğretmenler Günü”nü kutladı. Programın devamında her öğretmene hediye vermeyi amaçlayan hediye çekilişi yapıldı. Hediye çekilişi geceye ayrı bir renk ve eğlence kattı.
Programın devamında müzik eşliğinde öğretmenler ve programa katılanlar programa eğlenerek devam etti. Daha sonra günün anısına Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü pastası kesildi. Program, büyük bir coşku içinde “Onun Yıl Marşı” ile sonlandırıldı.

 

Editör: Haber Merkezi