AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un Çorum ziyaretini değerlendirdi.

Bakan Selçuk’un bu ziyareti ile Çorum’un talepleri tüm boyutlarıyla ele alındığını dile getiren Başkan Ahlatcı, Aile ve Sosyal İl Müdürlüğümüze yeni il binasının tamamlanacağını söyledi.

Osmancık Huzurevi bina inşaatının Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılarak tamamlanacağını açıklayan Ahlatcı, ayrıca İş Kur İl Binasının tamamlanması için 5425.000 TL ödenek tahsisinin yapılacağını kaydetti.

Bakan Selçuk’tan Sungurlu SGK İlçe Binası 2020_2021 programına alınması konusundaki isteklerinin uygun görüldüğü ifade eden Ahlatcı, “Uğurludağ İlçesinde yapımına başlanılan Yaşlı Bakım Evinin bakanlığa devri ve sonrasında açılmasına karar verildi. Bunun yanında Çorum Huzurevi inşaatı nın bitirilerek hizmete alınması için yaklaşık 5500. 000 TL ödenek talebimize bakanımız olumlu karşılık verdi. Çorum Belediyesinin 24 milyon olan SGK borcunun ise arsa takası yöntemiyle kapatılması bakanımız tarafından olumlu karşılandı” dedi.