RECEP MEBET
Ballıoğlu Store Ayakkabı Mağazası dün dualarla hizmete açıldı.
Ayakkabıcılar Arastası’nda gerçekleşen açılışa AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, SP Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Bağımsız Çorum Belediye Başkan Adayı Murat Kırçı, Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Hamit Camii İmam Hatibi Gazi Hoş ve Çakır Camii İmam Hatibi Abdulhamit Çıplak’ın Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından duayı Ulucamii İmam Hatibi Mustafa Gökmen yaptı.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini birlikte kesen protokol mensupları, mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

BALLIOĞLU’NDAN 5. MAĞAZA
1957 yılında İhsan Ballı tarafından kurulan Ballıoğlu Giyim, yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor.
Muttalip ve Selim Ballı yönetiminde faaliyetini sürdüren Ballıoğlu Giyim, üçüncü kuşak temsilcileri olan Uğur ve Abdulvahit Ballı işbirliğinde hizmet vermeye devam ediyor.
‘Dededen toruna’ sloganıyla 62 yılı geride bırakan Ballıoğlu Giyim, 5. şubesi olan ‘Ballıoğlu Store’u hizmete sundu.
Ayakkabıcılar Arastası Hürriyet Caddesi’ndeki yeni şubelerini tanıtan Uğur Ballı, bay, bayan ve çocuk ayakkabılarını müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi.
İnönü Caddesi, Kubbeli Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Hamit Camii Sokak’taki giyim mağazalarıyla Çorum halkının hizmetinde olduklarını hatırlatan Ballı, ayakkabı sektöründe de iddialı olduklarını vurguladı.
Ballı, şıklığına önem veren tüm Çorum halkını Ballıoğlu Giyim ve Ballıoğlu Store’a beklediklerini sözlerine ekledi.