Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Çorum Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, tüm çocuklara mutlu bir gelecek diledi.

Baro Başkanı Av. Yaşar, kutlama mesajında şunları söyledi: “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük anlamlarla yüklüdür. 23 Nisan, Türk ve dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşılmasına, sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesine bütün insanların birlikte yaşayacakları fikrinin dünyaya yayılmasına, farklı kültürlerin ortak düzende buluşmasına ve kaynaşmasına aracılık eden bir bayram ve kutlu bir şenliktir.

Bugün de milletimizin, egemenliğini kendi eline aldığı bu mutlu günde, tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkma iradesi içinde görmenin gurur ve huzuru içindeyiz. Ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, sizlerin bilinçli çabalarıyla, dünya devletleri arasında, hak ettiği seçkin yeri alacaktır.    

Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  onun silah arkadaşlarını, Birinci Meclis üyelerini, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, kutsal vatanımız için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; hayatımıza neşe, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi, aydınlık yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı şahsım ve Çorum Barosu adına kutluyor, tüm çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diliyorum..”

Editör: Haber Merkezi