Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı hemşehrimiz Rasim Çakıcı, Bartın’da düzenlenen ‘Usta Çırak Buluşması’ programına konuşmacı olarak katıldı. Programın sunuculuğunu ise Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) Kadın Kolları Çorum Temsilcisi Ece Danacı yaptı. 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Bartın Profesyonel Aşçılar Derneği (BAPAPDER), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bartın İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen mesleki eğitim temalı Usta Çırak Buluşması etkinliğine Rasim Çakıcı’nın yanı sıra Azerbaycan Bakü Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Dünya İslam Ülkeleri Aşçılar Dernekleri Platformu (WICS) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Amiraslanov, Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Geyik, Nevşehir Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı ve TAŞPAKON Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yaşar Mete ile Dünya İslam Ülkeleri Aşçılar Dernekleri Platformu (WICS) Başkan Danışmanı Nigar Meyludova katıldı. 
Katılımcılar programda, meslek lisesi öğrencilerine mesleki bilgi ve tecrübelerini aktarıp, sorularını cevaplandırdılar. 

Katılımcılar, ikinci gün, patent ve coğrafi işaret almak için ünlü şeflerle birlikte Bartın'ın yöresel yemeklerini yaparak misafirlere ikram ettiler.
Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı hemşehrimiz Rasim Çakıcı, bu tür etkinliklerin Çorum’da da yapılması için gerekli çalışmalara başlayacaklarını söyledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi