RECEP MEBET

Ali Sözüdoğru’nun sahibi olduğu ALS Alışveriş Merkezi (AVM) önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi İkbal Kent Kavşağı Alya Park Sitesi B Blok numara 273/A’da gerçekleşen açılışa Çorum Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Murat Ocak, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN ADAYLARI AÇILIŞTA BULUŞTU

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ve MHP Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Şahin, ALS AVM’nin açılışında bir araya geldiler.

İşadamı Ali Sözüdoğru’nun ev sahipliğindeki açılışa katılan Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Adayları’nı tebrik ederek başarılar diledi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta birbirlerine latife eden Başkan adayları, seçmenlerden destek istemeyi de ihmal etmediler.

DUALARLA HİZMETE GİRDİ

Kerebigazi Camii İmam Hatibi Muhittin İpek’in yaptığı duanın ardından açılış kurdelesini protokol mensupları birlikte kesti.

Açılışın ardından ALS AVM’yi gezen davetliler, ürün ve hizmetler hakkında bilgi aldılar. Açılışa özel indirimlerin de yer aldığı tören, ikramlarla devam etti.

‘İNDİRİMLERİ KAÇIRMAYIN’

ALS Alışveriş Merkezi sahibi Ali Sözüdoğru, açılış nedeniyle yüzlerce üründe cazip indirimler yaptıklarını söyledi.

Ürün ve hizmetleri hakkında açıklama yapan Ali Sözüdoğru, “1.000 metrekare hizmet alanına sahip 2 katlı mağazamızla sektörde Çorum’un en büyük alışveriş merkezlerinden biriyiz” dedi.

“ALS AVM olarak en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz” diyen Sözüdoğru, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Züccaciyeden hırdavata, bijuteriden kozmetiğe, oyukcaktan plastik ürünlere, elektronik eşyalardan elektrikli ev aletlerine, hediyelik eşyadan küçük el aletlerine, ev aksesuarlarından temizlik ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü tek çatı altında satışa sunuyoruz.

Ürün ve hizmetlerimizi yakından görmek isteyen herkesi Osmancık Caddesi İkbal Kent Kavşağı yanı Alya Park Sitesi B Blok numara 273/A’da faaliyet gösteren ALS AVM’ye bekliyoruz.”