HABER-YORUM / EROL TAŞKAN
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, dün gönülleri mest eden bir harekete imza attı. Yıllardır bu memlekette kendisini Belediye Başkan adayı olarak tanıtan Erdal Öztoprak'a makamını teslim ederek, kısa süreli de olsa Erdal'ın Başkanlık duygusunu yaşamasına fırsat verdi.

Saf ve temiz duygularıyla herkesin gönlünde özel bir yeri olan Erdal Öztoprak, tüm Çorumlular tarafından Erdal Başkan olarak tanınır. Hatta kimi zaman Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayıp, özel talimatlar verdiğini anlatır. Bu anlatımları dinleyen her kim varsa, ciddiyetle Erdal'ı dinler ve ona inanmış gözükür. 

Kendine has bir dünyası olan bu kardeşimize kısa bir süreliğine de olsa fırsat verip, başkanlık duygusunu bizzat yaşamasını sağlayan ve Erdal'ı mutlu eden Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Aşgın'ı kutluyorum. Mesele, gönüllerde yer tutmaktır sözünün gereğini bu fotoğraf karesinde görmenin sevinci de bize yetti çok şükür. Diliyorum ki, bu memlekette herkes hayaline kavuşsun, mutlu olsun, gönüller kenetlensin.