Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, esnafa sürpriz ziyarette bulundu. 
Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, sabah evinden çıkan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yol üzerinde yer alan esnaflara sürpriz ziyarette bulundu. Başkanı sabahın erken saatlerinde karşısında gören esnaf şaşkınlığını saklayamazken bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Seçim öncesinde olduğu gibi şimdi ve sonrasında da esnaf ve vatandaşlarla yakın ilişki içerisinde olacaklarını belirten Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, "Seçim bitti sizinle işimiz bitti demeyeceğiz" dedi. 
Esnafı ve vatandaşı sık sık ziyaret edeceklerini belirten Belediye Başkanı Aşgın, “Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarda hem esnafımızla hem de vatandaşlarımızla hep beraber olduk. Onların teveccühleri ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı olarak seçildik. Seçim bitti nasıl olsa seçildik demeyeceğiz. Esnafımızla, vatandaşımızla sürekli yakından ilgileneceğiz. Onların dertleri ile dertleneceğiz. Bu sabah mesaiye yürüyerek gidelim esnafımıza sabah sabah hayırlı işler temennisinde bulunalım istedik. Görevimiz süresince de ziyaretlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. 

Kendilerine sabahın erken saatlerinde yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ve şaşkınlığı dile getiren esnaf, Belediye Başkanı Aşgın'a ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. Geliş güzergahında yer alan kahvehanelere de uğrayan Başkan Aşgın, vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. 

BELEDİYEYE VATANDAŞIN ARABASIYLA GELDİ
Sabah evinden çıkarak yol üzerinde bulunan esnaflara sürpriz ziyarette bulunan Başkan Aşgın, İskilipli Atıf Hoca Parkı civarında vatandaşın arabasına da konuk oldu.
Mavrallar Sokaklar, Üçtutlar Sokaklar ve Fatih Caddesi'nin bir bölümünde yer alan esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ulucami civarına kadar vatandaşın arabasıyla geldi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Bizi arabasına konuk eden kardeşimize teşekkür ediyorum. İşlerinde Halil İbrahim bereketi diliyorum" dedi. 

Editör: Haber Merkezi