RECEP MEBET
Bekir Aksoy İlkokulu 4/H Sınıfı tarafından düzenlenen Ankara gezisi geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti.
Sınıf Öğretmeni Ercan Dursun öncülüğünde gerçekleşen geziye, Okul Müdürü Musa Arslan ve Müdür Yardımcısı Şayan Aktaş’ın yanı sıra bazı veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Burak Tur’dan Galip Çetin ve Nihat Gerçek’in ulaşım sorumlusu olarak görev aldığı geziye katılan kafile sabah saatlerinde Çorum’dan yola çıktı.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Kırıkkale Dinlenme Tesisleri’nde kahvaltı yapan katılımcılar, hazırlanan program dahilinde Başkent’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nden başlayan şehir turu dahilinde Ankara Kalesi, Rahmi M. Koç Müzesi (Çengelhan ve Safranhan), Kurtuluş Savaşı Müzesi (I. TBMM Binası), Cumhuriyet Müzesi (II. TBMM Binası), Anıtkabir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Auqa Vefa Akvaryum ve Vahşi Yaşam Merkezi’ni gezen kafileye Profesyonel Turist Rehberi Burak Elibol eşlik etti.

TBMM Tanıtım Görevlisi Nurcan Demirel’in rehberliğinde Genel Kurul Salonu ve Meclis’in diğer bölümlerini gezen katılımcılar, Et-Ye Gurme Restoran’da öğle yemeği molası verdi.

Ankapark Wonderland Eurasia’ya da uğrayan kafile, Nata Vega Alışveriş Merkezi turunun ardından Çorum’a döndüler.

Editör: Haber Merkezi