FATİH BATTAR
İşletmeciliğini Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Galip Deniz’in yaptığı Bekirim Unlu Mamülleri yeni yerinde hizmete girdi.

Daha önce Albayrak Caddesi’nde hizmet veren Bekirim Unlu Mamülleri Ulukavak Mahallesi Buhara Caddesi (İlim Yayma Caddesi) Taşkın apt adresinde Çorum halkının hizmetine girdi.


Açılışa Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri işyerini gezerek, Galip Deniz’e hayırlı olsun dileklerini iletti.
2016 yılında Hakkari'de teröristlerin hain saldırısında şehit olan oğlu Bekir Eren Deniz'in anısına Bekirim Unlu Mamülleri’ni açtıklarını belirten Galip Deniz, daha önce Albayrak Caddesi’nde hizmet verdiklerini ancak işletmeyi büyütmek adına yeni yerinde hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 

KOSGEB desteğiyle oğlunun hayalini kurduğu iş yerini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Deniz, iş yerinde oğlunun sevdiği kek ve pastalardan yaparak satışa sunduklarını ve şehit çocuklarına da ücretsiz hizmet verdiklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi