Çorum Belediyesi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde yeni yollar açmaya devam ediyor.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin çeşitli bölgelerinde devam eden yeni yapılaşmaların olduğu noktalarda yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu bölgelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Gül, “şehrin bazı kesimlerinde yapılaşmaların aralıksız devam ettiğini belirterek vatandaşların ilerleyen zamanlarda ulaşımda sıkıntı çekmemeleri için yol ve kaldırım gibi alt ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Gül, “Çorum son zamanlarda yapılaşma adına büyük ilerleme gösteriyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak olan yeni binalar yapılıyor.

Vatandaşlarımız bu binaları yaparken biz de belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Yeni yapılan binaların etrafında alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra yol ve kaldırım çalışmaları başlatarak vatandaşlarımızın konutlarına daha rahat ulaşım imkanları oluşturuyoruz. Bu bağlamda Kapaklı 20.sokak, Çamdeğirmeni 17.sokak ve Ahçılar sokaklarda yeni yol çalışması yapıyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı kış aylarında da devam ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi