Çorum Belediyesi yeni açılacak olan yollardaki engelleri kaldırıyor. Yol içinde kalan ve kamulaştırması tamamlanan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Tanyeri İlkokulunun bitişiğinde bulunan ve kamulaştırma işlemi tamamlanan metruk binada yıkım çalışmasına katılan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Gazi ve İnönü caddelerimizdeki trafik sıkışıklığa son vermek için alternatifler arıyoruz. Yeni açacağımız yollarla ilgili çok farklı alternatifler ürettik. Trafik sorunuyla ilgili kalıcı çözümler ürettik. Şehir içerisinde yeni açacağımız yollarla ilgili farklı bir çalışma yapıyoruz. Osmancık Caddesiyle Akşemseddin Caddesin birbirine bağlayan bir yol açıyoruz. Bu yol Belediyemizin yeni hizmet binasının önünden Akşemseddin Caddesine çıkacak. Yine diğer bir yolumuz da Gazi Caddesi ise Fatih Caddesini birbirine bağladığımız yol. Yıkım olmadan yapım olmuyor. Yeni açacağımız yolların içerisinde kalan binaları kamulaştırdık. Teker teker de yıkımını yapıyoruz. Açacağımız yollarla ilgili tüm engelleri kaldırıyoruz" dedi.

Yıkım çalışmasına Belediye Başkanı Zeki Gül'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Poyraz ve Fen İşleri Müdürü Mikdat Yıldırım katıldı.

Editör: Haber Merkezi