FATİH BATTAR
Özel Bilgi Koleji, Öğretmenler Günü’nü ünlü türkücü ve oyuncu Onur Şan ile kutladı.

Eğitim-öğretim yılına bu yıl merhaba diyen Bilgi Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir kutlama programı gerçekleştirdi. 
Kutlama programına Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca ve eşi, Okul Kurucu Müdürü Erkan Çifçi, Okul Aile Birliği Başkanı Pelin Tuğut, okul idareci ve öğretmenleri katıldı.

‘HER ÖĞRETMEN BİR KAŞİFTİR’
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Okul Kurucu Müdürü Erkan Çiftçi, her öğretmenin bir kaşif olduğunu belirterek; “Bilgi Koleji olarak veliler bizim paydaşımızdır. Öğretmenler yol arkadaşımızdır. Öğretmenler yön verdikçe, keşfettikçe her öğretmen bir kaşiftir. Bilgi Koleji öğretmenleri, çok kısa zamanda okulumuzu hızlı bir şekilde, bütün programları eksiksiz yerine getirdiler. Bütün öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi

Okul Aile Birliği Başkanı Pelin Tuğut ise; öğretmenler sayesinde çocukların sadece okuma-yazmayı öğrenmediğini aynı zamanda hayatı öğrendiğini ifade ederek; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin baş öğretmenidir. Eğitime ve öğretime çok önem veren bir liderdir. Bir zamanlar okuma-yazma bilmeyenlere Ummi denirdi. İşte bunu Mustafa Kemal Atatürk başlattı. Şu anda Türkiye’de okuma-yazma bilmeyen kalmadı. Her zaman başöğretmenin gösterdiği hedefler, derin anlamlar içerir. Eğitim seferberliği ile Türkiye’de okuma-yazma bilmeyen neredeyse kalmadı. Çocuklarımız öğretmenlerimiz sayesinde sadece okuma-yazma, akademik bilgi öğrenmiyor, aynı zamanda hayatı öğretiyor.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Okul Müzik öğretmeni Elif Demir ve İngilizce öğretmeni Hasan Ali Çağlar müzik dinletisi ile geceye katılanları eğlendirirken, okul edebiyat öğretmeni Bahri Doğan Güngör de şiiriyle mest etti.

ONUR ŞAN TÜRKÜLERİ İLE MEST ETTİ
Gece sonunda ünlü türkücü ve oyuncu Onur Şan sahne aldı. Birbirinden güzel türkü ve şarkıları ile geceye katılanları unutulmaz anlar yaşatan Şanlı, seslendirdiği türküleri ile kendisine hayran olanları bir kez daha hayran bıraktı.
"Akşam Olur Karanlığa Kalırsın", "Vay Dünya", "Gesi Bağları", "Sivas'ın Yolları", "Gönül Dağı", "Zalım", "Bir Ay Doğar" ve "Uzun İnce Bir Yoldayım" türkülerini seslendiren Şan,’a öğretmenler de eşlik etti. 
Çorum’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Şanlı, organizasyondan dolayı Bilgi Koleji’ni ve Okul Kurucu Müdürü Erkan Çifçi’yi tebrik etti.

Şanlı, geceye katılanlarla da bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Editör: Haber Merkezi