EROL TAŞKAN
Beşir Derneği Çorum Şubesi, Ramazan ayında yoğunlaştırdığı yardım çalışmalarına tüm hızıyla bu ramazanda da devam ediyor. Bir kap, bir kalp sloganıyla yürütülen yardım çalışmalarında her gün ihtiyaç sahiplerinin gönül hanelerine misafir olan Beşir Derneği, dünyanın en büyük iftar sofrasını gönüllere kuruyor. 

Çorum Şube Başkanı Mehmet Murat Beşikcioğlu, gönüllere kurdukları gönül sofrasına misafir olup, muhabbete ve berekete ortak olmak isteyenlerin https://m.besir.org.tr/sicak-yemek-formu adresi üzerinden bağış yapabileceklerini duyurdu. 
Sefer taslarıyla taşıdıkları dört çeşit iftar menüsü ile gönül kapılarını çaldıklarını söyleyen Beşikcioğlu, daha çok aileye ulaşmak için hayır sahiplerine destek çağrısında bulundu. 

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi, dünyanın da dört bir yanında emanetlerin yerine ulaştırıldığını anlatan Beşikcioğlu, “Çorum Beşir Derneği olarak "bir kap bir kalp" projemizle muhabbetle kaynattığınız aşlarınızı evinizden alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak suretiyle Dünyanın en büyük iftar sofrasını Gönüller'e kuruyoruz. Sizde bu gönül sofrasında yer almak isterseniz: https://m.besir.org.tr/sicak-yemek-formu adresinden form doldurabilirsiniz. Ayrıca emanetiniz olan bağış kurbanlarınızın etlerini ve kumanya bağışlarınızı da sahiplerine teslim ediyoruz. Zekat, fitre, fidye, su kuyusu, mushaf-ı şerif, un, genel bağış ve diğer bağışlarınız için bizimle irtibata geçebilirsiniz.” dedi.

Beşikcioğlu, hayır konusunda destek vermek isteyenlerin 0537 870 64 03 - 0546 403 1974 nolu telefonlardan Beşir Derneği’ne ulaşılabileceklerini bildirdi.