MURAT ÇETİN
Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arap Filiz ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Kuruculuktan 2007 yılına kadar başkanlığını yaptığı Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yeniden başkan olan Arap Filiz, "Çorum'a hizmet etmek, mutlulukları paylaşmak ve birlikteliğimizi güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Ali Yıldırım, Alaattin Yıldırım, Muharrem Gökay ve Turan Keçeci'nin de katıldığı ziyarette, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek yeniden üstlendikleri görevle ilgili planlarını aktaran Arap Filiz, tarihten gelen kültürel bağların daha da kuvvetlendirilmesi, sağlanan birlikteliğin huzur ve mutluluğa dönüşmesi için çalışacaklarını söyledi. 
22 Aralık 2019'da tekrar göreve davet edildiklerini ve toplumsal sorumluluğu üstlenip yeni oluşan yönetimle birlikte görev aldıklarını kaydeden Arap Filiz, üyeleri başta olmak üzere toplumun tümü için hizmet üretip, dernek faaliyetleri arasında bulunan şenlik ve geceleri düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Son yıllarda terör saldırılarındaki yaşanan şehit acıları nedeniyle eğlencelerin iptal edildiğini hatırlatan Filiz, toplumun tümünü kucaklayan şenlik ve eğlencelerin devam ettirileceğinin de altını çizdi.
Filiz ve beraberindekiler, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’ın şahsında Hakimiyet çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.