RECEP MEBET
Bişkek Aile Sağlığı Merkezi (ASM), Buharaevler Mahallesi Tevhid Camii altında faaliyet göstermeye başladı.

Buharaevler Mahallesi Muhtarı Ümit Patıroğlu, Aile Hekimleri Dr. Abdullah Altın ve Dr. Memnune Metin’in görev yaptığı Bişkek ASM’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Yeni yılla birlikte hizmete giren Bişkek ASM’nin hasta kayıt ve kabulüne başladığını belirten Ümit Patıroğlu, aile hekimlerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Buharaevler Mahallesi’nin birinci basamak sağlık hizmetleri alanında yeni bir kuruluşa daha kavuştuğunu belirten Patıroğlu, “Yeni sağlık ocağımızın açılması hususunda verdikleri destekten dolayı Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer Sobacı başta olmak üzere, Tevhid Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Osman Gücün, yönetim kurulu üyeleri ve emeği geçen herkese tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Bişkek ASM’nin, Hititevler ve Çınar ASM’nin ardından Buharaevler Mahallesi sınırları içindeki üçüncü aile sağlığı merkezi olduğunu dile getiren Patıroğlu, “Mahallemizde 3 sağlık ocağının yanı sıra özel hastane, diyaliz merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, ağız ve diş sağlığı polikliniği de hizmet veriyor” diye konuştu.

Patıroğlu, Buhara 3. Cadde numara 10’da hizmete giren Bişkek ASM’nin mahalle sakinlerine hayırlı-uğurlu olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.