FATİH BATTAR

Çorum’da görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları, 174.yılını kutlayan Türk Polis Teşkilatı’nı unutmayarak, emniyet mensuplarına pastalı sürpriz yaptı.

Çorum’da Adil Candemir Parkı’na şüpheli paket süsü vererek, boş kutu koyan ve 155’i arayarak bomba ihbarı yapan basın mensupları, olay yerine gelen polislerin Polis Haftası’nı kutladı.

Bomba ihbarı aldıktan sonra parka gelen polisler önce parkın giriş ve çıkışlarını kapattı. Ardından yolu trafiğe kapatan ekipler, kimsenin girişine izin vermedi. Bomba imha uzmanı özel kıyafeti giyerek, parkın içindeki şüpheliyi kutuyu fünye ile patlattı. Patlamanın ardından sürprizden haberi olmayan ekipler, basın mensuplarının elindeki pastayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Zor şartlarda görev yapan tüm emniyet teşkilatına bu özel günde özel bir sürpriz yapan gazeteciler, ekiplere görevlerinde başarılar dileyerek Türk bayrağı hediye etti. 

Emniyet mensupları da jestlerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.