HALİL ÖZTÜRK

Çorum FK’da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın ekibinde görev yapan tecrübeli isim Bülent Üstüner hayatını kaybetti. Kanser tedavisi gören ve bu hastalığı büyük oranda yenen Bülent Üstüner üç hafta önce yakalandığı covid-19’da rahatsızlığının artması üzerine Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Ağırlaşan ve geçtiğimiz hafta entübe edilen Bülent hoca önceki sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Üstüner’in cenazesi Hastane’den alınarak Ankara’ya götürüldü. Öğle namazını müteakiben kılının cenaze namazının ardından Mamak Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Üstüner ailesi ve yakınları ile birlikte Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve ekibi ile yönetim kurulu üyeleri Oğuzhan Yaçın, Mustafa Ercan katıldılar.

Bülent Üstüner Kimdir: 1969 doğumlu Bülent Üstüner Ahmet Yıldırım ile birlikte Körfezspor, Körfez FK, Pendikspor ve Fethiyespor kulüplerinde görev yapan Bülent Üstüner bu sezonda Çorum FK’da görev yapmaya başladı.

1991 yılında Kahramanmaraşspor’da profesyonel imza atan Bülent hoca Ankaragücü, Ankara Demirspor, Sakaryaspor, Kuşadaşıspor, Bakırköyspor ve son olarakta GASKİspor formalarını giydi.

Editör: Haber Merkezi