Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Süper Net'te Bahri Göktürk'ün hazırlayıp sunduğu ‘Kırmızı Mikrofon’ programına canlı yayın konuğu oldu.
Yapılan açıklamaya göre, programda Bahri Göktürk'ün sorularını içtenlikle yanıtlayan Gür, kendisine bu fırsatı verdiği için radyo sahibi Özgür Düğmeci'ye teşekkür etti.
Programda büyük marketlerin küçük esnafı bitirdiğini, bu yüzden esnafın yıllardır zor şartlar altında iş yaptığına değinen Başkan Gür, küçük esnafın yaşatılması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi.
Büyük marketlere sınırlama getirilmesi gerektiğine değinen Gür, marketlerin açılış ve kapanış saatlerinin gözden geçirilmesi gerektiğini, ayrıca pazar günleri de kapatılmasından yana olduklarını kaydetti.  Büyük marketlerde bir evin A'dan Z'ye ihtiyacı olan tüm ürünlerin satıldığına da dikkat çeken Gür, markette ayakkabıdan zücaciyeye, beyaz eşyadan mobilyaya her ürünün satıldığına şahit olduklarını, bu yüzden marketlerin gıda ürünleri dışında başka ürünler satmaması gerektiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi