Belediye Başkanı Zeki Gül, Cengiz Topel Caddesi’nde devam eden 2. etap yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi ve Başkan Yardımcısı Alper Zahir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bölge trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak olan Cengiz Topel Caddesi yol genişletme çalışmalarının ikici etabı devam ediyor. Cadde de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Yolun bir şeridinde genişletme çalışmaları bitti. İkinci şeridinde hızlı bir şekilde devam ediyor. Kale Uygulama Okulu Bahçesinin 4 buçuk metrelik kısmını yola dahil ettik. Hafriyat çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra kaldırım çalışmalarımız başlayacak. Okulumuzun yolda kalan kısmanı perde beton duvar yapacağız. Çalışmalarımız tamamlandığında 35 metre genişliğinde 6 şeritli yol haline gelecek. Yaptığımız bu çalışmalar ile bölge daha da canlanacak” dedi. 
Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, yolun mahalle ve bölge adına önemli olduğunu ifade ederek Belediye Başkanı Zeki Gül’e ve ekibine çalışmaları için teşekkür etti.