AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cemilbey – Ortaköy yolunda yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi.

24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan yoğunluktan fırsat buldukça Çorum’a gelen Milletvekili Ceylan, yatırımları da incelemeyi ihmal etmiyor.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum’daki yatırımları adeta takibe alan Ceylan, Cemilbey-Ortaköy yolundaki çalışmaları inceledi. 

Yol çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Ceylan, ihale gereği 2019’un Ağustos ayında bitirilmesi gereken Cemilbey – Ortaköy yolunun bitirilme tarihinin daha erkene alınması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Proje kapsamında yolda 22 km’lik bir çalışma yapılacağını kaydeden Ceylan, “2018 yılı içerisinde 3 milyonluk bir ödenek ayrılmış olup, 1,5 km’lik yolun trafiğe açılması hedeflenmektedir. Ayrıca çalışmalara ek olarak tarım arazilerinin kullanılmasını yönelik traktör yolları da yapılmaktadır” dedi.

Ortaköy yolunun ilk 24 km’lik kısmının yapıldığını kaydeden Ceylan, 24 km’lik yolun sonrasının da ihaleye çıktığını belirterek, “Biz, seçim çalışmalarımız da ne söz verdikse onu yapıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Ceylan son olarak, Çorum’da bulunan yatırımların hızlı bir şekilde devam edeceğini ve yeni yatırımlar için harekete geçileceğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi