FATİH BATTAR

İşletmeciliğini Abdullah Kaan Battar’ın yaptığı Nazende Çikolata Kafe, dualarla açıldı.

Bahçelievler 1. Cadde numara 5/A (Bahçelievler Cami yanı) adresinde Çorum halkının hizmetine giren Nazende Çikolata Kafe’nin açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Kamu Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış duası ve kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri ve davetliler işletmeyi gezerek, işletme sahibi Kaan Battar’dan bilgi aldı.

Açılışta davetlilere çikolata ve kokteyl ikramı yapıldı.

Çikolata sektöründe Çorum’un önde gelen firmalarından olan Nazende, nezih ortamı ve kaliteli ürünleri ile çikolata tutkunlarının yeni adresi oldu.

200 metrekare alanı ile enfes çikolata lezzetini kafe konseptiyle buluşturduklarını belirten Kaan Battar, çikolataların kendi imalatları olduğunu söyledi.

Kalite, ürün sunumu ve damak tadına büyük önem verdiklerinin altını çizen Battar; “Meyve aromalı, fındıklı, fıstıklı, bademli, cevizli ve leblebili çikolatanın yanı sıra çölyak hastalarına özel glutensiz çikolata çeşitlerini Çorum halkıyla buluşturuyoruz. Düğün ve bayram gibi tüm özel günler için hediyelik çikolatalar sunuyoruz. Kız isteme gibi geleneksel merasimler için çikolatalı gondol süslemeleri, kurum ve kuruluşlara özel isim ya da logo baskılı ambalajlı çikolatalar da hazırlıyoruz.” dedi

Çikolata çeşitlerinin yanında Waffle, Profiterol ve spesiyal ürün olan Nazende gibi tatlıları, sıcak ve soğuk içecekler eşliğinde müşterilerin beğenisine sunduklarını ifade eden Battar; “Şık sunum ve ikramlarımızla müşterilerimizin keyifli vakit geçirip kendilerini daha özel hissedecekleri işletmemizde, enfes çikolatanın kahve ile uyumuna şahit olacaksınız. Doğal meyvelerle çikolatanın buluştuğu Nazende’de, ‘kahveye dair herşey’ başlığı altında filtre kahvelerden Türk kahvesine, espressodan çikolata şelalesine kadar zengin bir menüyü müşterilerimizle buluşturuyoruz. İşletmemizi yakından görmek isteyen tüm çikolata tutkunlarını Nazende Çikolata Kafe’ye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu