Çorum'un önde gelen otomobil firmalarından Şahin Otomotiv Citroen Bayii’nin bahar aylarına özel bahar kampanyasında 48 aya varan taksit ve sıfır faiz imkânı müşterilerini bekliyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Şahin Otomotiv Citroen Bayii Satış Müdürü Serdar Özkurt, Citroen marka binek araçlarda hurda indirim teşvikinin devam ettiğini söyledi. 

48 ay taksit ve yüzde 1,5 faiz uygulamasının yanı sıra müşterilerine özel fırsatlar ve yeni Berlingo marka araçlarda takas ve nakitlerde indirim imkânı sunduklarını dile getiren Serdar Özkurt, 26 Mayıs'a kadar showroomlarına gelerek yeni Berlingo araçları test eden çiftlerin de Fox TV'de yayınlanan 'Yaparsın Aşkım' yarışmasına katılma şansı elde edeceklerini kaydetti.

Ayın 10'undan itibaren yeni Berlingo'ların plazalarındaki yerini alacağını vurgulayan Özkurt, fırsatlardan yararlanmak ve kampanya hakkında bilgi almak isteyen tüm otomobil tutkunlarını Çorum-Ankara yolu 1. kilometresinde hizmet veren Şahin Otomotiv’e beklediklerini dile getirdi.
 

SERVİSTE 3 YAŞ VE ÜSTÜ ARAÇLARA % 30 İNDİRİM
Bu arada Citroen'in satış sonrası servis hizmetleri kapsamında 29 Haziran'a kadar 3 yaş ve üstü araçlarda yüzde 30 indirim imkanı ve 4 lastik alana indirim kuponu imkânı sunduklarını da belirten Şahin Otomotiv Citroen Bayii Satış Müdürü Serdar Özkurt, "Siz de Citroen marka aracınızı yetkili servisimize getirin, aracınıza uzman işçilik, 3 yaş ve üstü fiks menü paketlerine özel ayrıcalıklarla bakalım" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi