EROL TAŞKAN

Valiler Kararnamesi’yle birlikte Çorum Valisi olarak atanan Mustafa Çiftçi, gazetemiz aracılığı ile Çorumlular’a selam gönderdi. Çorum’a atanmış olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu kaydeden Vali Mustafa Çiftçi, “İç Anadolu’nun başka bir güzel diyarında görev almış olmaktan dolayı bahtiyarım. Kadim bir medeniyetin beşiğinde görev yapacak olmaktan dolayı ayrıca memnunum.” dedi.

Telefonla görüştüğümüz Vali Mustafa Çiftçi, Çorum için en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağını söylediği ilk mesajında şunları ifade etti, “Çorum’a atanmaktan büyük bir memnuniyet duydum.

Daha öncesinde Konya Aksaray Kırşehir gibi farklı Anadolu illerinde çeşitli görevler yaptım. Meclis Başkanımızın Özel Kalem Müdürü olarak Ankara’da çalıştım.

İç Anadolu’nun başka bir güzel diyarında görev almış olmaktan dolayı bahtiyarım. Kadim bir medeniyetin beşiğinde görev yapacak olmaktan dolayı ayrıca memnunum.

Hayırla vesile olmasını diliyorum. Tüm mesaimiz Çorum için olacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Sayın Valimizden görevi devraldığımız noktada, Çorum’u daha ileri götürmenin gayreti içinde olacağız.

Milletvekillerimiz, belediyemiz, STK’larımız ve tüm ilgili paydaşlarımızla birlikte çalışıp, elimizden gelenin en iyisi yapmanın gayreti içinde olacağız. Çorumlu hemşehrilerime selamlarımı gönderiyorum.”

Editör: Haber Merkezi