RECEP MEBET
Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın dün Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.
Yeni dönemin ilk resmi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü ve İsmail Yağbat ile AK Partili Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

 

AŞGIN: ‘BU ŞEHİR İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ’
Düzenlenen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Birlikte el ele, gönül gölüne bu şehir için çalışacağız” dedi.
“Çorum’un tüm mahallelerini bir tutarak diyalog ve işbirliği içinde güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diyen Halil İbrahim Aşgın, “Gönül belediyeciliği için bu makama geldik. Halka hizmeti, Hakk’a hizmet olarak görüyoruz. Bu şuurla şehrimize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

ÇİFTÇİ: ‘ÇORUM’A HİZMET İÇİN VARIZ’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Çiftçi ise 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonucunda Çorum Belediye Başkanlığı’na seçilen Halil İbrahim Aşgın ile Belediye Meclis Üyeleri’ni tebrik ederek başarılar diledi.
Şehr-ül Emin olmanın zor ve onurlu bir görev olduğunu belirten Mustafa Çiftçi, “Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın” temennisinde bulundu.
Çorum’un büyük bir demokratik olgunluk içinde seçimi geride bıraktığını vurgulayan Vali Çiftçi, gösterdikleri sağduyu nedeniyle Çorum halkına da teşekkür etti.
Çiftçi, “Vatandaşın rızasını kazanmak ortak gayemiz. Bu şehre hizmet için varız. Hep birlikte el ele en iyi hizmeti sunma gayretiyle çalışacağız. Valilik olarak Çorum’un kalkınması için bu yolda elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Vali Çiftçi, yapılan konuşma ve ikramların ardından misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak ziyaret anısına fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi