M.BURAK YALÇIN
Çorum Obası Yörükleri Kültür, Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği hizmete açıldı.

Önceki gün Ulu Camii karşısında hizmete giren dernek binasının açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, SP Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Kırçı, Dernek Başkanı Yahya Gers ve çok sayıda davetli katıldı.
 

ŞAHİN: CUMHUR İTTİFAKI RUHUNU YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ
Açılışta konuşma yapan MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, AK Parti ve MHP’nin Çorum’da Cumhur İttifakı ruhunu elinden geldiğince yaşatmaya çalıştığını belirterek, “Çorum’da ittifak söz konusu olmadığı için her aday kendi çalışmalarını yapıyor. AK Parti ile MHP’nin birbirini projeler, hizmet anlamında eleştiriyor olması Cumhur İttifakı ruhuna zarar veriyor anlamına gelmez. AK Parti ile tek kavgamız olur oda hizmet kavgasıdır. Kamuoyunu başka şeylerle alet etmenin anlamı yoktur. Gayet demokratik bir ortamda seçim çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

 

KIRÇI: YÜZYÜZE GELİYORUZ, KÜRSÜLERDE KULLANDIĞIMIZ İFADELERE DİKKAT EDELİM
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Kırçı da tüm adaylarla programlarda, açılışlarda her zaman yüz yüze geldiklerini ifade ederek, “Tüm siyasi partilerin adayları burada olduğu için konuşmak istedim. Bu memleket bizim. Açılışlarda, programlarda her zaman yüzyüze geliyoruz. Kürsülerde kullandığımız ifadelere dikkat etmemiz lazım. Hangi adayımız gelirse gelsin bu memleket için çalışacaktır” diye konuştu.

 

CEYLAN: SEÇİM SÜRECİ OLGUNLUK İÇERİSİNDE GEÇİYOR
AK Parti Çorum Milletvekili ve Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da Çorum’da tüm seçimlerin bu zamana kadar olgunluk içerisinde ve demokrasinin gerektirdiği şekilde geçtiğini vurgulayarak, “Bu seçiminde böyle devam etmesi gerekiyor. Şuana kadar olumsuz bir şey yok elhamdülillah. Çünkü tüm adaylarımız Çorum’a nasıl daha fazla hizmet ederiz diyerek çalışmalarını sürdürüyor. Kimse Çorum’daki bu güzel birlikteliği bozmaya kalkmasın” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dernek binası hizmete açıldı.
Halk oyunlarının gösteri yaptığı açılış çeşitli ikramların ardından sona erdi.