HABERYORUM / EROL TAŞKAN

Vali Mustafa Çiftçi, İskilip Kuzuluk Köyü'nde çıkan yangında evlerini kaybeden yangınzede ailelerin yarasına merhem olmaya devam ediyor. Yangının ilk çıktığı andan itibaren olay yerine giderek, yangınzede ailelere destek veren Vali Mustafa Çiftçi'nin, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'ndan 75 bin TL'lik ilave yardım çıkarttırdığı öğrenildi.

İlk etapta yangınzede ailelerin tümüne AFAD aracılığı ile 8 bin 500'er TL yardım yaptıran Vali Mustafa Çiftçi, konuyu Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'na bildirmişti.

Valilik hesaplarına aktarılan 75 bin TL'nin de yangınzedelere ulaştırılacak olmasıyla birlikte, devletin şefkat elinin yaraları sarma konusundaki özverisi bir kez daha hissedildi.

Çorum'da göreve başlamasıyla birlikte, toplumun tüm kesimleri tarafından memnuniyetle karşılanan Vali Mustafa Çitçi'nin hassasiyeti ve yaklaşımı, tüm Çorumlular'ın gönlünde mutluluğa dönüşüyor. 

Vali Mustafa Çitçi'nin vatandaşa karşı olan samimi yaklaşımı Çorumlu'nun dikkatinden kaçmazken, mazlum ve mağdurun yanındaki duruşu da, herkesin alenen ifade ettiği, "Çorum özlediği Valisi'ne kavuştu" yorumunu bir kez daha haklı çıkarıyor.