FATİH BATTAR
Çorum’da yaklaşık 7 ay önce göreve başlayan Vali Çiftçi, her fırsatta Çorum esnafını ziyaret ederek, hem incelemelerde bulunuyor hem de esnafın sorunlarını dinliyor.

Vali Çiftçi esnaf ziyaretleri kapsamında dünkü durağı Küçük Sanayi Sitesi oldu.
Vali Çiftçi, Küçük Sanayi Sitesi’nde Golonya, Parfüm ve Oda Parfümü imalatı yapan Sevil Kozmetik İşletme Yetkilisi Ali İlker Tosun’u, Helezon Vida ve Tüp Vida imalatı yapan Şade Makina işletme yetkilisi Zekeriya Koçak’ı, H. Silindir, H. Damper Pompası, Asansör, H. Saman Pres. Paket. H. Pres, H. Ünite, H. Buğday Boş. Rampa, Engelli Asansör Izgara ve Temz. Mak. imalatı yapan Yalçın Hidrolik Makina Sanayi işletme yetkilisi Alaattin Yalçın’ı, ameliyat masası, hemşire kontrol paneli, şarj edilebilir batarya, hidrolik pompa lineer vb. imalatı yapan Polimot Lineer Hareket Sistemleri ve Mekatronik Sanayi Ticaret Ltd. Şti. işletme yetkilisi Fatih Gökgöz ve Murat Özdilekçi’yi, teknik konularda imalatı yapan Haytek Makina Savunma Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. işletme yetkilisi Gürcan Akça’yı, Kilit Taşı Döşeme Makinası, Akiva (Beton Püskürtme Makinası), Muhtelif Dişli (Redüktör Kutu-Şanzuman Dişlisi ve Dişliler) imalatı yapan Eliaçık Makina Sanayi Nakliyat Hayvancılık ve Ticaret Ltd. Şti. işletme yetkilisi Turgay Eliaçık’ı,  kantar, çelik kontrüksiyon ve lift platform sistemi imalatı yapan Şahin Baskül işletme yetkilisi Şahin Bekdamar’ı, mutfak dolabı, vestiyer, yatak odası, banyo dolabı ve tv ünitesi imalatı yapan Tığlı Ahşap Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. işletme yetkilisi Adnan Tığlı’yı ziyaret ederek işyerinde incelemelerde bulundu.

Vali Çiftçi’ye snaf ziyaretlerinde TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak, KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi