Çorum Ulaş A.Ş., Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelesine destek olmak amacıyla bir yıl boyunca halk otobüslerinin en göze çarpan yerinde Yeşilay’ın görselini kullanacak.


Yeşilay Çorum Şube Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder, “Çorum Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı çok güzel bir olaya imza attı. Her gün yaklaşık 40 bin hemşehrimize Yeşilay’ı hatırlatacaklar. Hiçbir ücret karşılığı olmayan bu teklifleri bizi son derece sevindirdi. Sayın Başkanımızın şahsında tüm Çorum Ulaş mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi. 


Çorum Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı da, “Hepimizin çocuğu torunu veya bir yakını bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya. Yönetim Kurulu üyemiz Adnan Cıdık’ın Çorum Yeşilay Şubesi yönetiminde olması nedeniyle Yeşilay’ın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Arkadaşlarla bir aradayken biz de bu mücadeleye elimizden geldiğince destek olalım diye konuştuk. Tüm arkadaşlarım olumlu karşıladı ve bu kararı aldık. İnşaallah topluma, Yeşilay’a faydalı oluruz.” diye konuştu. (Haber Merkezi)