FATİH BATTAR

Mimar Sinan mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Sanayi Caddesi numara 134 adresinde hizmet veren İkizler Motor, deneyimli ustaları ile Çorum’da ilk ve tek otomatik şanzıman tamiri yapan servis oldu.

Otomatik şanzıman tamiri yapan Çorum’da ilk ve tek servis olan İkizler Motor, alanında uzman otomatik şanzıman tamircileri ile müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.

Her marka araçların otomatik şanzıman tamirinin uygun fiyata yapıldığı İkizler Motor’da, otomatik şanzıman arızaları elektronik destekli olarak tespit ediliyor, konusunda uzman ve tecrübeli olan personel tarafından tamiri ve bakımı titizlikle yapılıyor.

Wolkswagen, Audı, Skoda ve Seat marka araçların tamir, bakım ve servis hizmetinin yanı sıra Çorum’da 35 yıllık deneyimi ile otomatik şanzıman tamirine de başlayan İkizler Motor, Çorum’da büyük bir eksikliği gidererek, araç sahiplerini başka illerde çözüm aramaya son verdi.

Otomatik şanzıman tamiri için araç sahiplerinin Ankara başta olmak üzere İstanbul, İzmit gibi illere götürmek zorunda olduğunu belirten İkizler Motor’un şanzıman ustası Mehmet Yapar, artık Çorum’da araç sahiplerinin otomatik şanzıman konusunda başka illerde çözüm aramayacağını söyledi.

Çorum’da ilk ve tek otomatik şanzıman tamiri yapan servis olduklarını belirten Yapar, otomatik şanzıman konusunda yurt dışında eğitim aldıklarını ve aldıkları eğitim ve 35 yıllık deneyim ile Çorum’da otomatik şanzıman tamiri yapan servis açtıklarını ifade etti.

Araç sahiplerinin artık hem bütçeden, hem de zamandan kazanacağını aktaran Yapar, İkizler Motor olarak, otomatik şanzıman tamirinden 3 ay garanti verdiklerini kaydetti.

 Otomatik şanzıman karmaşık yapısı nedeniyle arızalandığında tamir edilmesi diğer otomotiv parçalarına göre daha zor olduğunu belirten Yapar, “Otomatik şanzımanın beyni sürüş anında sürücünün yapması gereken debriyaj, vites değiştirme, motor devirine geçiş sağlama işlemlerini otomatik olarak algılayarak kendisi yapar. Her motorun çalışırken kendisi için tehlikeli olan bir devir vardır, bu devir son aşamaya geldiğinde motorun bir üst devire alınması gerekir. Vites değiştirme bu motor devirini kademeli olarak değiştirmeyi sağlar. Vites değiştirirken aracın yükü ve yol durumu hesaba katılır, en az yakıt ile en iyi motor devirinin bulunması sağlanır ve ekonomik bir sürüş sağlanır. Otomotik şanzımanlar tüm bu işlevleri kendisi gerçekleştiren bir yapıya sahiptir. Bu nedenle otomatik şanzıman tamiri alanında uzman ve ne yaptığını bilen otomatik şanzıman tamircilerine bırakılmalıdır. İkizler Motor olarak otomatik şanzıman tamiri yapan Çorum’da  ilk ve tek servis olarak alanında uzman otomatik şanzıman tamircileri ile müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyoruz.” dedi