EROL TAŞKAN
Hindistan’da tedavi umudu doğan engelli kardeşlerin Hindistan’da tedavi olma ihtimali ile ilgili haberimiz üzerine gazetemizi arayan çok sayıda hayırsever Çorumlu, engelli kardeşler için bağış yapabilecekleri bir hesap açılmasını talep etti.

18 ve 16 yaşlarındaki Ali Han ve Yiğit Han kardeşler, televizyonda yayınlanan bir haber üzerine büyük bir umuda kapıldı. Hindistan’da DMD hastalığının tedavisi için büyük bir gelişim sağlayan sağlık merkezinin yetkililerinin İstanbul’da katıldığı bir toplantıda yaptıkları açıklamanın haberini televizyondan büyük bir heyecanla izleyen Öztürk ailesi, devlet ve siyaset yetkililerinin yanı sıra hayır sahiplerinin de çocuklarının imdadına yetişmesini talep ediyor. 
Yayınlanan haberimiz üzerine gazetemizi arayarak, engelli çocukların tedavi umuduna ortak olmak isteyen hayır sahipleri, açılacak bağış hesabına katkıda bulunmayı teklif etti.

Hakimiyet olarak tüm gelişmeleri kamuoyuyla paylaşıp, yıllardır hastalığın pençesinde yaşama tutunmaya çalışan gençlerin umut yolculuğunu Çorumlular’a duyurmaya devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi