FATİH BATTAR

İşletmeciliğini Kaan Özbayram ve Batuhan Hergün’ün yaptığı Haybeli Şarküteri ve Gurme dualarla açıldı.

Üçtutlar mahallesi Dr. İlhan Gürel Caddesi numara 8/A adresinde Çorum halkının hizmetine giren Heybeli Şarküteri ve Gurme’nin açılışına Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve çok sayıda davetli katıldı.

Hem şarküteri hem kafe konseptiyle Çorum’da ilk işletme olan Heybeli Şarküteri ve Gurme, doğal lezzetleri ve indirimli fiyatları ile Çorum’un yeni lezzet noktası olacak.

Çorum’da şarküteri alanında eksiklikten dolayı bu yola çıktıklarını anlatan işletme sahiplerinden Batuhan Hergün, Çorum’un %100 yerli markası olduklarını söyledi.

Hem şarküteri hem kafe konseptiyle Çorum'da bir ilk olduklarını ve Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı amaç edindiklerini kaydeden Hergün; “İşletme olarak 4 alanda hizmet vereceğiz. Şarküteri bölümümüzün yanı sıra, fırın bölümümüz, kafe bistro bölümümüz, restoran bölümümüz ile Çorum halkının hizmetindeyiz. Farklı, lezzetli ve organik ürünlerimiz ile iddialıyız. Sağlıklı yaşamı tercih eden ve sağlıklı beslenen müşterilerimiz için çeşit çeşit pekmez, bal, yoğurt, peynir, zeytin, tavuk, köy yumurtası, köy tereyağı ve yüzlerce ürünlerimizi tatmaları için Heybeli Şarküteri ve Gurme’ye bekliyoruz.” dedi