FATİH BATTAR
Çorum futboluna uzun yıllar futbolcu olarak hizmet eden ardından teknik adam olarak değişik takımlarda görev yapan Elvan Milağ, ortağı Özcan Özdoğan’ın sahibi olduğu Kayfem 19 açıldı.

Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 9.Sokakta (Özdoğanlar Sineması yanında) Çorum halkının hizmetine giren Kayfem 19 ferah ortamı ve modern dizaynı ile misafirlerini en güzel şekilde hizmet vermeye başladı.

Kafe kalitesinde oyun salonu ile bölgede tek olma özelliğini taşıdığını belirten işletme sahiplerinden Elvan Milağ, müşterilerin oyun salonunda hoşça vakit geçirebilmeleri için her şeyi düşündüklerini söyledi.

Bayanlar için de özel yerlerinin de olduğunu dile getiren Milağ, Kayfem 19 olarak kavhe, çayi meşubat, tost, sandviç, simit, poaça ve pasta çeşitleri ile hizmet verdiklerini kaydetti.

Ayrıca VİP Salonu’nda otomatik okey, bezik, biriç, domino ve tavla, gençlere yönelik de monopol, kızma birader, tabu, metropol, woodys, dama, satranç gibi oyunlarla Çorum halkının hizmetinde olduklarını aktan Milağ, tüm oyun severleri Kayfem 19’a davet etti.