FATİH BATTAR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları çerçevesinde Defne Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından özel bir program hazırlandı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu resim ve el sanatları etkinliklerinin sergilendiği program da engelli öğrencilerin playback şovları ve dans gösterileri büyük beğeni topladı.
Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık'ın Dünya Engelliler Günü olarak ilan edilmesinin üzerinden tam 43 yıl geçti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm Dünyada olduğu gibi Çorum’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çorum’da faaliyet gösteren Defne Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi de bu özel günde öğrenci ve aileleri ile bir araya geldi. Beyaz Saray Tesislerinde yapılan etkinliğe okul yönetimi, öğrenciler ve aileleri katıldı.


Programda Okul Kurucu Müdürü Mustafa Bozkurt ve kurum sahibi Nagehan Yıldırım günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar. Kurum olarak kıza zamanda büyük başarılara imza attıklarını kaydeden Bozkurt; “Özel çocuklarımızın daha da iyi olmaları için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.         


Yoğum bir katılımla gerçekleştirilen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu resim ve el sanatları etkinliklerinin sergilendiği program, müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.