RECEP MEBET
Çorum’un yerel lezzet markaları arasında yerini alan Meşhur Köfteci Deli Memed, ikinci şubesini hizmete sundu.
Yavruturna Mahallesi Kulaksız Sokak numara 5/A’da faaliyet gösteren yeni şubeyi tanıtan genç işletmeci Oğuzhan Coşkun, “Değişmeyen tadımız ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla Çorum halkının yanı başındayız” dedi.


Yaklaşık 350 metrekarelik hizmet alanına sahip yeni şubelerinde aynı anda 100 kişiyi ağırlayabildiklerini anlatan Oğuzhan Coşkun, toplantı ve bayanların gün buluşmaları gibi organizasyonlara da ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.


‘İster kilo ile, ister porsiyon’ sloganıyla dikkat çeken restoranlarında meşhur köftelerinin yanı sıra mangalda et, tavuk, sucuk, ciğer gibi lezzetler ile özel iskender çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirten Coşkun, “Ailesi ya da arkadaşlarıyla nezih bir mekanda keyifli vakit geçirmek, uygun menü seçenekleri ve enfes lezzetlerle karnını doyurmak isteyen herkesi Kulaksız Camii yanındaki yeni şubemize bekliyoruz” dedi.


“Damak tadına ve bütçesine önem verenlerin değişmez adresiyiz” diyen Coşkun, semaverde çay ve salata gibi ücretsiz ikramlarının sürdüğünü sözlerine ekledi.