RECEP MEBET
Deniz Feneri Derneği, Çorum merkez ve bazı ilçelerinde toplam 470 aileye insani yardımda bulundu.

‘Yüzyılın İyilik Hareketi’ olarak bilinen Deniz Feneri, gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile Çorum’da yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü.
Deniz Feneri Derneği Çorum Gönüllü Koordinatörü Yasemin Eyvazlı’nın da katıldığı çalışma kapsamında Çorum Merkez’de 134, Alaca’da 19, Bayat’ta 6, İskilip’te 57, Sungurlu’da ise 254 aileye gıda, giyim ve temizlik malzemesi yardımlarında bulunuldu.

Deniz Feneri Ankara Şubesi tarafından gerçekleştirilen yardımlardan bahseden Yasemin Eyvazlı, hayırseverlere ve emeği geçen Dernek çalışanlarına teşekkür etti. Eyvazlı, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

‘DENİZ FENERİ, MUHTAÇLARIN YANINDA’ 
“Deniz Feneri Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık ve barınma alanlarındaki projeleriyle; misafirhane, aşevi, giyim mağazaları ve meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

İyilik için yola çıktığı ilk günden beri yüzbinlerce aileye ve milyonlarca kişiye iyilik elini uzattı ve uzatmaya devam ediyor. Yaptığı yardımlarla hem ülkemizde hem de yurtdışında yaraların sarılmasına ve eksiklerin giderilmesine vesile oluyor.   
Deniz Feneri Derneği kurulduğu günden bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte ülkemizde ve dünyada yardıma muhtaç milyonlarca insanın yüreğine sevinç koydu. Dernek, yoksul aileler için köy köy, kasaba kasaba dolaşmaya devam ediyor. Yoksul ailelerin yaptıkları müracaatlar titizlikle araştırılarak ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor. Bu vesileyle, yardım alan ailelerimiz adına tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi