MURAT ÇETİN
Vali Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Erhan Ölçer’e ve yine geçtiğimiz günlerde düşerek ayağını kıran ve ciddi bir ameliyat geçiren eşi Ayşe Ölçer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çorum kamuoyunun yakından tanıdığı engelli Erhan Ölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Ölçer, “Devletimizin şefkati her zaman yanıbaşımızda. Bize bu güveni her daim hissettiren Valimiz’e teşekkür ederim, devletimiz var olsun” dedi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zekeriya Doğan ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Erhan Ölçer ve eşi Ayşe Ölçer’e geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Mustafa Çiftçi, Ölçer ailesinin sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. 

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’ın da katıldığı ziyarette, samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret için teşekkür ifadelerini dile getiren Erhan Ölçer, “Çorum’da göreve başladığı günden her alandaki samimiyetini ve başarısını gururla takip ediyoruz. Hususen de bizim de içerisinde olduğumuz engelliler başta olmak üzere, bu şehrin tüm garip gurabasına devletin samimi, sıcak ve babacan yüzünü bizatihi hissettirdi. Allah devletimizi payidar kılsın, gönlü merhamet dolu devlet adamlarımızı da başımızdan eksik etmesin.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi