FATİH BATTAR

Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, Bahabey Caddesi üzerinde bulunan mevcut Diş Hastalıkları Hastanesi'nin yeniden yapılması için girişimde bulunan ve emek harcayan Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Zeki Gül, milletvekilleri ve tüm siyasilere teşekkür etti.

Yavruturna Mahallesi Muhtarlığının önderliğinde Diş Hastanesi'nin mevcut yerine yeni bir hastane yaptırılması için imza kampanyası başlatıldı.

Mahalle Muhtarı Metin Kaşar, hastanenin mevcut binasının yıkılmasının gündemde olduğunu, bu alanın park olarak düzenlenmesinden ziyade yeni bir hastane yapılmasını istediklerini belirterek, mevcut yeşil dokuya zarar verilmeden bölgeye modern, çağın gereklerine uygun bir hastane yapılmasını beklediklerini söyledi.

Yavruturna Mahallesi sakinleri, muhtarlık binası önünde toplanarak başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mahalle Muhtarı Metin Kaşar, Çorum’a kazandırılacak olan Diş Hastanesi’nin Bahabey Caddesi üzerinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yerine yapılmasının isabetli bir karar olacağını söyledi.

Kaşar, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin aynı yerinde ve yeşile ve doğaya zarar vermeden modern bir hastane şeklinde yapılması Çorumlular olarak hepimizin ortak beklentisi. Hem bölge insanı açısından hem de Çorum halkının kolayca ulaşabilmesi sebebiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin aynı yerinde yapılması isabetli bir karardır" dedi.

Muhtar Kaşar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çorum'a yeni bir Diş Hastanesinin yapılmasında emeği geçen Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç'a, Belediye Başkanımız Zeki Gül'e, Milletvekillerimiz; Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Meclis Üyeleri ve tüm siyasilerimize, bürokratlarımıza, plan-proje üzerinde çalışan, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bizler mahalle sakinleri ve bölge esnafı olarak bölgeye hizmet verecek şekilde modern bir diş hastanesi yapılmasını Çorum halkı adına faydalı görüyoruz. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Zeki Gül'ün yeşil dokuya sahip çıkacağını yerel basın aracılığıyla kamuoyuna duyurması nedeniyle sevincimizi bildiriyor, yeşile karşı duyarlılığını taktir ediyoruz.

Sayın Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan'a Ankara'da verdiği büyük mücadeleler sonucu hastane binasını yatırım programına aldırmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'a yerel basına vermiş olduğu beyanatta yeşil dokunun özellikle korunacağını belirtmesinden dolayı memnuniyetimizi bildirir, teşekkür ederiz."

Editör: Haber Merkezi